LANGHOLMEN – EGERSUND

EGERSUND NÆRINGSPARK – LANGHOLMEN

Byggingen er i full gang på Langholmen, og bygget ventes ferdig høsten 2020. Egersund Næringspark Langholmen ligger strategisk plassert på landsiden av Egersund havn, like ved riksveien og med kort avstand til jernbanen og sentrum.

Egersund Næringspark Langholmen er en stamnetthavn, like ved riksveien og med kort avstand til jernbanen og sentrum. Området består av over 40 mål næringsareal, er regulert til industri, lager og havnevirksomhet, er planlagt for å holde høy kvalitet og med velfungerende infrastruktur.

To sider av området har sjøfront med gode muligheter for havnerelatert virksomhet. I områdets bakkant er det regulert inn et kombinasjonsbygg på nesten 15000m2, med muligheter for både verkstedhaller, lager og kontorarbeidsplasser.

Langholmen April 2020

Langholmen April 2020

Langholmen April 2020

Langholmen utsikt Sørover

KLART FOR INNFLYTTING HØSTEN 2020

STORT POTENSIAL FOR LEIETAKERE

  • Nybygg ferdig høsten 2020 på 8400 m2 – med kontorer, verksted og lagermuligheter –plass til flere leietakere!
  • Seabrokers har lang erfaring i å sette sammen en leietakermiks som skaper synergier for leietakere, dette blir en fantastisk mulighet på Langholmen i Egersund
  • Legger til rette for vekst, fleksibilitet og langsiktighet
  • Langholmen er sentralt plassert – med umiddelbar tilgang til havn, kraft og høyhastighets IT-infrastruktur
  • Fleksibel tilpasning etter leietakers ønsker og behov

 

Vil du bli en av leietakerne i det nye moderne bygget på Langholmen? 

Ta kontakt med Terje Jørgensen på telefon +47 958 56 554

 

EGET KONTORFELLESSKAP OMRÅDE

Vi tilbyr også mindre areal og enkeltkontor i Langholmen Kontorfellesskap. Dette er i 6 etasje og her er alt av felleskostnader inkludert i prisen, herunder f.eks: nettleie, kaffe, kopimaskin, rengjøring og resepsjons tjenester. Møterom og stillerom samt sosiale soner deles av fløyens ulike aktører. Innbydende resepsjonsområde

 Bildet er typisk eksempel på kontor for 1-2 personer

4 felles møterom

Felles sosial sone

Godt miljø blant leietakerne

Fleksibel utleier som kan tilby større lokaler ved økt areal behov

EGERSUND ENERGY HUB – EN DEL AV EGERSUND NÆRINGSPARK

Egersund Energy Hub er en del av Egersund Næringspark Langholmen. Strategisk beliggende midt blant Sør-Norges største vindutbygginger, med kort sjøvei til Europa og produsentene, satses det nå for fullt. Det bygges nå et 8400 kvadratmeter stort kombinasjonsbygg for Norges første senter for drift og vedlikehold, trening og utdanning for vindindustrien.

De to første etasjene, og deler av verkstedshallene er allerede leid ut til bedrifter som ser konkurransefortrinn gjennom samlokalisering i et sterkt kompetansemiljø innen vindkraft og miljøteknologi. Det 30 meter høye spesialdesignede treningstårnet er allerede hyppig i bruk til GWO sikkerhetstrening.

Den 19 meter høye verkstedhallen skal kunne ta inn turbiner i 4-5 MW-klassen for vedlikeholdsoperasjoner / komponentskift med mulighet for løfteoperasjoner på mer enn 100 tonn. Vil du bli en del av landets første senter for drift og vedlikehold, trening og utdanning for vindindustrien?

Kontakt oss, vi har fremdeles ledige lokaler i nybygget som står ferdig høsten 2020.

Se fasadetegninger her

 

Terje Jørgensen, Daglig leder i Egersund Næringspark:
– E-post: terje.jorgensen@seabrokers.no

– Telefon: +47 958 56 554